Madeline Ingelgård

Lyckomåndag

Publicerad 2016-05-16 16:54:07 i Allmänt,

Måndag i skolan avklarad och 4 skoldagar kvar denna vecka med endast ett prov, en inlämning till måndag och ett arbete där vi ska se över andras arbeten, det är allt jag har i skolan denna vecka men behöver börja förbereda mig för nesta vecka också så det är lite till men det går nog bra ändå! 
Idag har jag dock bara gått och längtat tills skolan ska ta slut och jag får åka hem och sen åka till stallet!!!! idag är första dagen upp på hästrygen efter 3 veckor borta från ridningen, usch har haft sådan abstinens efter att rida och jag är så glad att jag äntligen kan använda handen som vanligt och att jag kan ha ridstövlarna igen!!! Åååå vill åk nu nu nu men borde plugga lite inan jag åker men ska plugga ikväll också med mamma för att förstå lite grejer i ekonomin, men det går nog fort och jag tänker åka till stallet om en liten stund ändå bara för jag inte kommer kunna fokusera på pluggandet!!!!!!
Men nej hörrni, ska börja plocka ihop och dra mig strax! Kram
 

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2016-05-16 17:19:03

Fin bild och söt häst :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela