Madeline Ingelgård

22:37

Publicerad 2016-05-11 22:37:18 i Allmänt,

Go kväll på er! Senast jag tittade in här jar jag extremt skadad pga olyckan men idag är jag mycket bättre, jag är mer rörlig och nästan helt läkt. kan dock  dags tillfället inte rida vilket är riktigt jobbigt då det är vad jag lever för. Men jag får nöja mig med att mysa med ponnysarna några dagar till tills jag får på mig ridstävlarna igen, hoppas hoppas det går på måndag!!!! 
Just nu ligger jag i sängen och skriver på en uppsatts som ska in på fredag, inte kommit så långt som jag velat men jag har skutit upp den så får skylla mig själv. Mina två sista lektioner idag blev inställda så jag vandrade runt i Danderyd med en godispåse i väskan innan jag hade SKUDA möte inför ett event vi har i helgen, mysigt! Men har inte gjort så mycket annat än att kolla serier och pluggat senaste 1,5h. 
Imorgon slutar jag vid ett tiden men har ett möte vid 14 men efter det så ska jag: skriva på min inlämning, skriva på ett manus för en podd i sam, plugga inför matte nationella och försöka mig på bokslut inför ett förhör om 1-2 veckor samt försöka hinna plugga lite italienksa för mitt prov på onsdag som avgör mitt betyg i ämnet, kul va med 1000 saker i skolan och massa annat utanför som tar extemt mycket energi och att inte rida som alltid får mig att slappna av. Men sådant är livet och jag knegar på fast allt går lite extra trögt just nu. 
Men jag hoppas ni har en härlig vår, lite lugnare än vad jag har och att ni kan sitta ute och njuta av det fina vädret som kommit till Sverige tidigt i år!!!!!! 
Men nu är det nog dags att släcka, börjar 8.10 med matte och bara tråkiga ämnen imorn, men jag taggar för helgen så det gör inget! Kram och god natt
Vill ha lika härliga dagar som denna var!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela