Madeline Ingelgård

22:25

Publicerad 2016-05-17 22:25:45 i Allmänt,

Pluggkvällar är inte alltid de roligaste men det är bara att göra. Jag har börjat sova väldigt dåligigt igen så är trött tidigt på eftermiddagarna och håller mig vaken men sover ändå dåligt så jag får bara kämpa mig genom tröttheten när jag pluggar. Denna vecka har jag ett stort prov på fredag som avögr mitt betyg i italienska så pluggar mycket till det just nu och sedan har jag ett förhör/prov nästa vecka som avgör mitt betyg i ekonomi och en stor i lämning i samhällskunskap som jag måste sitta med hela helgen då italienskan tar upp all min tid och energi just nu.... Suttit sedan jag kom hem och jobbat till också från vilket var strax innan fyra så är rätt slutkörd men ska köra en stund till.
Imorgon har jag egentligen sovmorgon till 9.45 men vi har någon som ska kolla där nere där jag sover så sover hos mamma som kommer hem sent så kan lika gärna sitta uppe tills hon kommer hem nästan... Me n jag ska kolla och jag kan få skippa första lektionen då min lärare bara ska ha betygssnack så får mer gjort hemma och är bra aldeles för stressad för att hinna just nu men jag har ju en lång dag till halv fem imorgon så hinner inte plugga riktigt lika mycket på eftermiddagen heller... Men nu måste jag plugga vidare om jag ska hinna lär amig allt till fredag, kram!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela