Madeline Ingelgård

Hoppgrup- en tisdag 1 mars

Publicerad 2016-03-03 12:30:53 i Hästar,

Som sagt så är det sportlov och hoppgruppen blev flyttad till tisdag när en annan hoppgrupp är. Det var inte säkert att jag skulle få Samson, men såklart fick jag men älskling! Det var inga titthinder utn bara vanliga simpla, vilket var skönt för att få honom att vara lugn och allt skulle gå bra. 2 gånger ville han inte hoppa men han gjorde som vanligt och sprang på sida. Men första gången så hoppade vi mot "hans hörn". Det där super läskiga hörnet som vi absolit inte kan gå i, så därför. Andra gången så var det på volt, hade dick redan hoppat, men jagkom på en lite för liten volt. Men annars var han super duktig, hoppade allt- men framför allt så tyckte han att det var riktigt roligt och jag tror han behövde känna att han kan. 
I slutet så hoppade vi en bana, två gånger. han hoppade super fint första gången. andra gången så höjde hon lite och jag fick ta några djupa andetag för att vi inte brukar hoppa höjd. Men han hoppade så himla bra och jag var så grymt nöjd med honnom efteråt. 
Höjd är något jag vill börja gå in på mer i min vanliga grupp, för att få oss att känna att vi kan höjden också. För när vi hoppar på träning hoppar vi oftast inte högre än 60-65cm. men när vi tävlar så hoppar vi 80cm och vi skulle behöva känna oss säkra på höjden tillsammans för nu kan jag hantera läskiga hinder, inga problem men efterosm jag vet att han är nojjig med allt runt omkring tävling så måste jag veta att vi faktiskt kan. Men det är min åsikt. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Stockholmsjenna.se

Publicerad 2016-03-06 13:21:23

Tycker du tänker klokt där ang. höjden. Speciellt om man är osäker på den. :)

Svar: Tack! Det köndes rätt eftersom han är så tittig och nojjig som han är! Skönt att höra att man tänker rätt, inte någon att bolla med som er! :)
Madde

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela