Madeline Ingelgård

Den nya inspirerade jag

Publicerad 2016-06-13 13:26:22 i Allmänt,

Under hela våren har jag haft mycket upp och ner och inte orkat men käpmat på en ändå. För en vecka sedan avslutade jag en relation till en person som har varit komplicerat, igår pratade vi igen och då isåg jag att den här personen vil jag inte prata med mer igen för hur denna skrev till mig på sms, det tar inte jag och nu är det helt avslutat. Men denna relation har fått mig att må dåligt men samtidigt så sjukt bra. Idag så mår jag så sjukt bra, jag har extrmt bra vänner jag kan lita på och jag är säker på mig själv. Idag så känner jag mig ispirerad igen, jag vill nå långt, jag har drömmar jag vill uppfylla och jag känner suget efter att krossa igen. Men det är inte bara den här relationen som fåt tmig att  å dåligt, det är andra också men speciellt min skola och klass som fick mig att inte orka. Jag platsade inte där och därför har jag under hela den här våren kämpat för att få byta skola, 6 juni så får jag det mejlet jag längtat efter- jag har fått en plats på Marina läroverket. Jag blev så sjukt glad att det inte går att besktriva känslan. Hela sista veckan gick jag runt i skolan med vetskapen att det var mina sista dagar där och jag kunde inte älskat det mer då. 
Idag när jag vet att jag kommer få gå på en bättre skola i en bättre klass och att jag kommit ur dåliga relationer och bara har människor kvar i mitt liv som ger positiv energi, då känner jag suget igen att få skriva, det kliar i fingrarna. Jag har blivit en helt ny människa under det här året men verkligen vuxit i mig själv under våren. Jag har krigat med skolan, gråtit över inlämningar och för mycket, men jag har tagit mig igenom det och med gryma resultat och jag är grymt nöjd och stolt över mig själv. Jag har uppnått alla mina ämnes mål trotts ett jobbigt år på ett ställe där jag känt mig förminskad och rent ut sagt dålig. 
Idag är jag inspirerad, jag vill läsa, läsa biografier och titta på serier som motiverar och inspirerar. jag vill lära mig, ta in allt jag kan och bara ge gärnet. Jag vet att jag haft sommarlov i 3 dagar och jag vill bara sätta igång med framtiden och jag vet att i slutet av sommaren så kommer jag vara som en bomb för att visa vad jag går för, det kliar i fingrarna idag, men sista veckorna kommer jag inte kunna sitta stilla längre. 
Men den nya jag kommer det även bli en ny blogg, bättre inlägg, fler inlägg och varierat med bilder. Är ni med den nya jag? För jag är så redo man kan bli, låt oss börja redan idag. Jag har redan 3 inlägg som ska skrivas och fler kommer det bli efter varje bok jag läst, för varje bok jag läser kommer från co hmed nu bara vara en inspirations källa för mig, som kommer få mig att tänka, vilja nå längre och lyckas mer med livet! Nu kör vi!
Min största inspirationskälla, min hjälte och min förebild <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela