Madeline Ingelgård

Pågående projekt

Publicerad 2016-07-17 12:51:00 i inspo time,

Just nu håller jag på med ett projekt hemma: nämligen att göra iordning det rummet jag bodde i fram tills förra sommaren. Jag ska nämligen flytta upp igen. Så nu under våren har jag och mamma valt färg och målat om det i en vit färg med rosa ton, hur fin som helst och det rosa syns bara om man jämför med taket som är kritvitt. 
Jag håller även på att leta efter en bäddsoffa just för att det ska vara lätt att ha kompisar sova kvar om det är så då jag endast har en 90-säng och jag knappt får plats i den så är det ju inte så mysigt att dela den även om det går. Så jag letar lite och hittar några på blocket men innan jag hinner prata med mamma om det så försvinner dom, typiskt nog... Men det är ju bara leta vidare och hsr ett tag till då jag måste packa ihop allt här nere och flytta upp det jag har samt att vi ska fixa garderoben där uppe jag ska få av mamma men massa annat ska också få vara där inne. 
Men förutom en bäddsoffa i grå/beige/svart ton så vill jag ha en snygg hylla istället för den byrån jag har just nu samt en snygg tv-bänk där jag kan ställe tvn och ha typ några filmer i hyllan o lite snyggt, men det måste tyvärr vänta tills jag flyttat upp och jag fått in en bäddsoffa så jag vet hur stor och vilken färg jag vill ha bänken i så det blir en snygg ton i rummet. Så som ni hör är det ett projekt som kommer bli utdraget under hösten också tror jag beror lite på hur snabbt jag får flytta upp då jag behöver hjälp med det. 
Mina förhoppningar när jag väl flyttat upp och allt är klart är att jag kommer ha ett rum som är snyggt och perfekt balans mellan sovrum och vardagsrum. Jag vill kunna sitta där uppe med kompisar och mysa även fast familjen är hemma men också kunna ha flera sova kvar eller bara kunna själv sitta i en soffa helt för mig själv utan att familjen stör mig. För jag älskar att sitta i soffor och bara va, skriva lite, läsa eller bara skrolla bloggar och slappna av. 
Just nu har jag en soffa i mitt rum, dock är den inte så skön men jag tror att den kommer att få flytta upp så länge tills jag hittar någon snygg bäddsoffa eller så får den stanna kvar om jag hittar en bra innan jag flyttar upp! 
Jag har ju gått och blivit en lite inspo med för mycket tankar om hur jag vill ha mitt rum så får nog ta det lite lungt och se hur det blir, och vad som behövs och vad som inte behövs och vad får plats och inte och om något behöver bytas ut för det inte passar stilen osv, tills jag väl flyttat upp. Men jag läntar tills det är helt färdigt men skönt att ha något att pyssla med under hösten också som relax! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela