Madeline Ingelgård

oväntat

Publicerad 2016-07-23 11:24:37 i Allmänt,

hej! Har inte orkar skriva något på några dagar och har inte haft så mycket att skriva om har nämligen bara tagit det lungt för har inte mått så jättebra. men igår kväll gjorde jag något riktigt oväntat- jag stängde av min mobil och la ifrån mig den. jag orkar inte prata med någon just nu, inget har hänt. jag mår bara inte speceillt bra och måste komma till ro med mig själv och bara få vara och tänka. Så därför kommer jag att inte logga in här på några dagar heller. Jag stänger mig borta från sociala medier tills jag känenr att jag orkar ta tag i det igen och prata med kompisar. Vet inte hur lång tid det kan ta men det får ta den tid det tar. 
Det kan hända att jag loggar in här och skriver på lite inlägg så om tankar men mer kan jag inte säga, inget kommer publiceras på några dagar om inte mer. Men ha en grymt bra sommar! Jag ska bara vila upp mig från och med nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela