Madeline Ingelgård

Härliga helg

Publicerad 2016-07-11 10:36:47 i Allmänt,

Shit vilken helg hörrni! I fredags kväll drog jag ut efter middagen och hade skit kul! Men drog därifrån vid 2-tiden tror jag och åkte till en person som jag sen sov hos vilket var sjukt mysigt och saknar denna väldigt mycket men vi kommer inte ses på några veckor nu... Men var kvar där till strax efter tolv i lördags och när jag kom hem låg jag i sängen och halvsov resten av dagen, oups... Men på kvällen hade vi en gäst till middag men jag la mig väldigt tidigt då jag va extremt trött. Igår så låg jag i soffan hela dagen igen och var sjukt trött. Sen åkte vi iväg på middag til mina kusiner. När vi kom hem på kvällen kollade vi det sista av fotbollen men jag orkade inte kolla hela då jag inte mådde så bra, snarare skit mådde jag och mår inte helt 100 idag heller men bättre. 
Idag är det städning här hemma i hela huset som ett sommarjobb hemma så ska ta tag i det om ett litet tag när jag vaknat lite mer! Men trevig måndag på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela