Madeline Ingelgård

Återigen- Hej igen!

Publicerad 2016-07-06 19:58:22 i Allmänt,

Hej igen! Har haft en hel del tid men ingen aning om vad jag ska skriva. Har inte gjort något senaste tiden, jo utom att jag jobbade förra veckan men den här veckan som gått till hälften har jag inte gjort något nästan.
Så förra veckan när jag jobbade så var det på ett läger som kyrkan anordnar för familjer med barn! Det var sjukt kul och saknar det för vi gjorde så mycket och barnen var super mysiga även om det var intensiva dagar och jag somnade tidigt. Men allt gick så smidigt och det är något jag absolut vill göra igen nästa sommar men jag vill även jobba med konfirmander.
Den här veckan så träffade jag Julia igår på picknick, super mysigt och har saknat henne sååå och att verkligen prata! Idag så hjälpte jag och min syster åt att fixa grejer hemma som mamma ville att vi gjorde. Men annars har jag inte orkat eller haft något annat att göra då hag fortfarande återhämtar mig lite från förra veckan och försöker varva ner efter skolåret.... Sover fortfarande dåligt men mycket bättre än för 2 veckor sedan i alla fall!
Men nu är det snart middag som jag fixat då syskonen varit ute på cykel, men jag tittar väll in här igen snart! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela