Madeline Ingelgård

Lugna dagar

Publicerad 2016-07-30 08:08:57 i Allmänt,

God morgon! Har haft rätt lugna dagar så inte mycket att skriva om! Mest läst, börjat på teoriboken för är bara lite mer än 6 månader till 18 och vill ta det så fort som möjligt!!!
Har gått massvis med promenader, över milen varje dag och med poddar i lurarna, så härligt och det är ju nästan 30 grader så blir ännu jobbigare!!!
Igår kväll tog jag en lång promenad med en kompis, såå mysigt och vi fick verkligen prata om en hel del grejer då vi ibte setts sen sommarlovet började utan bara kunnat prata över tele, snap och sms. Men kom hem typ elva vilket var skönt för alla sov o jag var ändå inte trött men så ligger jag här kl. 8 på morgonen, klarvaken... Men ska ta mig upp om en stund o gå en promenad, ikväll är det resturang med familjen, mys, kram!!

Lite allmänt senaste tiden

Publicerad 2016-07-27 21:25:31 i Allmänt,

Hej! Är nu tillbaka med massor av energi i kroppen efter helgen på båt och nu några dagar med böcker och träning! Var väldigt effektiv idag då jag gick en lååång promenad, städade huset o lite annat städning som jag har fått som sommarjobb hemma OCH. bakat bullar idag! Nu har jag hamnat i tv-soffan med mobil, dator och Tv på samt en kopp te och bullar o bara njuter! Tog en skön dusch då jag bara går runt i träningskläder hela tiden just nu vilket är skönt!
I måndags var jag på lunch med min Faster vilket var väldigt mysigt och sedan tog jag det bara lugnt, läste lite osv. I går, tisdag, tog jag en lång promenad och kunde inte göra så mkt mer för det regnade. Men tog enlång och mysig promenad med en kompis på kvällen, såå skönt och blev fylld med energi av det!

På båten i fredags, så härligt!!
Igår när det var typ 30 grader o de inte gick att vara ute i solen, knappt utomhus...
På långpromenad med kompis vid vattnet, så vackert oavsett tid på dygnet egentligen!
dagens långa och sköna promenad med flera piddag i öronen, har verkligen fastnad för podds!
Träffade på mitt underbara monster på promenaden också, dröm <3
Dagens bullar!

oväntat

Publicerad 2016-07-23 11:24:37 i Allmänt,

hej! Har inte orkar skriva något på några dagar och har inte haft så mycket att skriva om har nämligen bara tagit det lungt för har inte mått så jättebra. men igår kväll gjorde jag något riktigt oväntat- jag stängde av min mobil och la ifrån mig den. jag orkar inte prata med någon just nu, inget har hänt. jag mår bara inte speceillt bra och måste komma till ro med mig själv och bara få vara och tänka. Så därför kommer jag att inte logga in här på några dagar heller. Jag stänger mig borta från sociala medier tills jag känenr att jag orkar ta tag i det igen och prata med kompisar. Vet inte hur lång tid det kan ta men det får ta den tid det tar. 
Det kan hända att jag loggar in här och skriver på lite inlägg så om tankar men mer kan jag inte säga, inget kommer publiceras på några dagar om inte mer. Men ha en grymt bra sommar! Jag ska bara vila upp mig från och med nu. 

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela