Madeline Ingelgård

Igång med ridning igen

Publicerad 2016-01-12 22:48:00 i Hästar,

Och så var måndags ridningen igång igen, äntigen!!!! Efter 3 veckor utan ridning hade jag dels tappat lite i känsla men även i styrka. Men den hittade jag snabbt igen med hjälp av rätt arbete och mycket temoväxlingar på bästa ponnyn. Fick rida underbara Stella igen, hon blir alltis så fin är så mysig!!! Vi hade mycket arbete i trav på volter. Som vanligt fick jag arbeta med hennes standard temoväxlingar som alltid behövs och samtidigt hålla henne lugn, inte låta henne gå i hennes egna takt. Med detta fick jag hitta de där magmusklerna som fått vila länge, bromsa med magen och hålla min sits i balans. Men i slutet blev hon så extremt fin, mjuk och sökte sig verkligen neråt, ville ner och forma sig och upp med ryggen. Den känslan, just den är alltid så härlig på henne. 
I slutet av varje pass så har jag fått höra av min instruktör att jag rider henne bra, vi passar bra- i måndags var inget undantag. Älskar att rida Stella och hoppas på henne till söndag, skulle vara helt underbart!!!! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela