Madeline Ingelgård

1 bort och 2 nya

Publicerad 2016-01-13 18:38:27 i Allmänt,

Ni vet den där känslan när man har lite ont i halsen på morgonen men den inte riktigt går över under dagen? Precis sp mår jag just nu, efter 1 vecka i skolan är jag påväg att bli sjuk, vilket absolut inte får hända. Jag bockar av saker på min "to do list" över läxor men hela tiden kommer det mer. Men det mesta är verkligen roligt att göra då man verkligen förstår direkt och kan koppla, medans vissa grejer är svåra att koppla för det är saker man inte hittar på lärarens sida eller hittar en bra förklaring på när man googlar. 
Men just nu är det mycket i skolan och det är det ganska ofta men just nu känns det som att allt kom direkt efter lovat. men har lite lugna dagar i skolan framför mig men mycket i stallet då samtidigt som dessa högar med läxor växer lite till för varje dag, pressen kommer och lägger sig över axlarna och det blir lite tyngre för varje dag och vär varje sakc du bockar av känns det som två nya saker kommer istället. Dock fick jag bocka av 3 saker men dp kom 3 nya saker och har fortfarande 1 sak att göra från den ursprungliga, men det är bättre med 4 än 7 som det helt plötsligt var i måndags. 
Men nu ska vi sluta gnäll här backom skärmen! För allt detta pluggande lönar sig, det ser jag på mina resultat och därför vill jag faktiskt inte dra ner på pluggandet, snarare öka lite för att få upp betygen ett snäpp till, få de där A'najag VET att jag kan få, 2 av mina lärare har sagt att de hjälper mig, bara be om det, och den chansen tänker jag ta. Men nu fortsätter mitt pluggande ett tag till, företagsekonomi står på schemat och nu är vi inne på marknadsfröing, ganksa spännde tror jag, massa lagar som är intressanta att veta om.
Nästa söndag är det hoppning igen- längtar så sjukt mycket!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela