Madeline Ingelgård

Ridning 8/2-16

Publicerad 2016-02-08 22:34:12 i Hästar,

Så, länge sedan jag skrev om ett ridpass, eller överhuvudtaget, så tänkte att det var dags. Kände att det kliade lite i fingrarna igen och ikväl kändes rätt att börja lite smått igen! 
Så, kvälens ridnign bestod av markarbete på mysiga Stella. Allt gick helt ok i början, hon kändes lite seg men det var hon inte riktigt. Bakbenen var inte riktigt med mendan hon övertrapeade riktigt mycket Hon busade lite i början och ville interiktigt joba när jag sa åt henne att hon var tvungen. Tillslut accepterade hon nogurlunda  och det gick bättre i uppvärmingen.
Övningen var på 4 serpentinbågar. Det låg travbommar över medelinjen. Det gick bra och jag kände att min balans var helt ok hon hon lyfte på benen sueper fint och höll ett lagom tempo men kanske lite undertempo i svängarna. Vi red över i båda varven och allt gick super! Galoppen var bra på spåret sedan och det gick att öka och ta tillbaka någorlunda igen. 
Sista övningen var att rida över en bom i galopp och byta galopp. Det gick verkligeinte bra i början och jag kunde inte tänka eler röra mina skäklar. Men tillslut så började jag bara tänka och då gick det bättre. Detta gjorde vi påda varven. Tillsist så gjore vi det över 2 serpentinbommar och då gick det bra! Jag kände dock precis innan sista bommen andra gången att hon va lite busig och ja stämde rätt bra. Hon bytte galopp men sprallade iväg. Då skrev vår instruktör bromsa, gör halt, rygga. Och det var det första gjorde. Min första take när hon började bocka som en tjur var dok"shit har ingen väst på mig", j"jag kommer dö", "f*n måste köpa ny hjälm nu.... Haha, men så fort hon skrev vaknade jag til liv och fick stopp på henne. Men jag var verkligen nära att drutta och det vara lite läskigt men ganksa roligt! Inte hänt på läne så det var dags att nästan åka av nu, haha! Samson har ju skött sig så inte testat underlaget, men det gjorde ju inte idag heller... Jaja, men det var riktigt roligt och vill verklige hoppa henne nästa vecka nu. 
Puss och kram skumbanan från en sprallig liten Stellzor<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela