Madeline Ingelgård

Nu ska ni få höra

Publicerad 2016-02-28 17:30:25 i Allmänt,

Som jag sa tidigare i veckan var att ni skulle få veta någotpå torsdag som slutade med att det blev idag. I torsdag så var jag på ett nytt stall, liger precis min skola. Där träffade jag en person, som ägen en häst, som jag hade stämt tid med för att jag skulle kanske börja hjälpa henne med hennes häst. I torsdags så träffade jag henne och hästen och fick höra lite mer om vad hon ville att jag skulle hjälpa henne med. I dag, söndag, så var jag då där och gjorde vad hon ville ha hjälp med, alltså mocka, fixa med hö-påsar, borsta, rida och lite sådant. Idag var jag också där själv, hon var där en liten stund och visade var allt var osv och sedan var jag själv och red ut 1h på honom, själv! 
Det gick super bra och när jag smsade henne och hur det gick så var båda glada över att det gick så pass bra och vi skulle öras lite mer om hur mycket och ofta jag ska hjälpa henne! Så nu kommer jag framöver vara i två stall, men inte så det blir för mycket och tar tid från skola- skola kommer alltid först! Så på tal om skola så måste jag plugga lite, under mitt lov som kommer bli härligt även fast jag måste plugga- INGET GNÄLL!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela