Madeline Ingelgård

LD 21/2-16

Publicerad 2016-02-24 12:41:00 i Hästar,

Som vanligt hade jag 2 starter för söndagens tävling. Den ena som alltid på Samson och den andra denna gång på Triton. Jag hade inga förväntninga rpå Triton eftersom jag aldri suttit på hästen, knappt rört den innan. Därför blev jag väldigt förvånad när jag ci khonom men ändå lite taggad och sa jag gör mitt bästa. Men det var lite till och från unde rnågra dagar där om jag skulle stryka den starten. Idag är jag glad att jag inte gjorde det. 
Efterosm jag endast sett andra rida honom så kände jag att jag gör mitt bästa utifrån min utgångspunkt. Jag gick därför in på framhoppningen och började med att känna lite på honom, om han var taggad eller hur han var. Så började jag t tyglarna, trava runt och ta lite galopfattningar. Hoppade lilla/grinden en eller två gånger och han var fin. Så gick vidare till räcket och det hoppade han riktigt snyggtbåda gångerna. SÅ hoppade jag även oxern och det lika bra. Han var lite seg och ville inte riktigt fram men han gick fram med en gnaksa bra bjudningändå, vilket var tur!
När vi kom in på banan så taggade han till lite till men fortsatte sega lite. Han hoppade alla hinder super fint och han var riktigt duktig!!! Han tog ett språng på fyran, stjärnhinder, och efter sa flera att han aldrig tagit ett likandne språng men att det var super fint! Han var en lite ponny för mig men han är inte riktigt hela vägen än, vill rida honom en gågn till bara för att känna efter, men riligt var det! Tråkigt nog lade jag honom lite för nära på sista hindret så vi rev men det gjorde inget! 
Efter avdraget på mina stilpoäng så slutade jag på 58p, alltså hade jag haft 60p utan rivningen, och därmed 0,5p utanför placering. Inte illa för att vara första gången jag red hästen, hu?!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela