Madeline Ingelgård

3 dagar kvar

Publicerad 2016-02-23 18:35:00 i Allmänt,

Hur skönt ska det inte bli med sportlov? Jag har endast 3 dagar kvar i skolan, ett prov, ett förhör och en läxa kvar innan lov. jag längtar, jag har inga planer utom att hänga i stallet och vara med kompisar! Jag ska bara sova, träna och vara med kompisar på repeat hela lovet. Kommer bli lite plugg också då skolan bestämt sig för att slänga in ett prov på onsdagen efter lovet, men det är nemas! 
Just nu har det varit lite mycket i skolan och utanför som jag behövt lägga mitt fokus på men nu börar jag komma tillbaka med lite pirr i fingertopparna för att skriva här. So stay tuned! Kommer komma ut ett eller flera inlägg om helgens 2 tävlingsstarter som gick som väntat men oväntat, hmm... 
Har även ett projekt som är på uppstart, på torsdag är det 100% och då kan jag berätta vad men tills dess så är det hemligt! 
Vad mer som händer är att jag förra veckan höll i årsmötet för SKUDA med en annan kille, så jag sitter nu kvar i SKUDA ett år till, så roligt! Jag kommer även att jobba på ett dagläger för Danderyds församling i början av sommaren. Söker ock också ett annat sommarjobb just nu och letar och hoppas på det svaret man vill ha! 
Men nu blir det lite mer plugg, sedan skype med en eller flera kompisar innan sängen skriker efter mig. Nu plugg och middg lite senare och sedan kompisar! Ska fixa ihop inlägg också för er, så jag inte försvinner helt igen, hehe, kram!
 
Hon är rätt mysig o prata med om allt ock lite till <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela