Madeline Ingelgård

Nu ska ni få höra

Publicerad 2016-02-28 17:30:25 i Allmänt,

Som jag sa tidigare i veckan var att ni skulle få veta någotpå torsdag som slutade med att det blev idag. I torsdag så var jag på ett nytt stall, liger precis min skola. Där träffade jag en person, som ägen en häst, som jag hade stämt tid med för att jag skulle kanske börja hjälpa henne med hennes häst. I torsdags så träffade jag henne och hästen och fick höra lite mer om vad hon ville att jag skulle hjälpa henne med. I dag, söndag, så var jag då där och gjorde vad hon ville ha hjälp med, alltså mocka, fixa med hö-påsar, borsta, rida och lite sådant. Idag var jag också där själv, hon var där en liten stund och visade var allt var osv och sedan var jag själv och red ut 1h på honom, själv! 
Det gick super bra och när jag smsade henne och hur det gick så var båda glada över att det gick så pass bra och vi skulle öras lite mer om hur mycket och ofta jag ska hjälpa henne! Så nu kommer jag framöver vara i två stall, men inte så det blir för mycket och tar tid från skola- skola kommer alltid först! Så på tal om skola så måste jag plugga lite, under mitt lov som kommer bli härligt även fast jag måste plugga- INGET GNÄLL!!!!
 
 

LD 21/2-16 start nummer 2

Publicerad 2016-02-24 14:55:00 i Hästar,

Sååå kliver vi över till start 2, Samson. Denna tävlingsdag så skulle en annan ryttare ha Samson före mig. Som vanligt var han jobbig och väldigt spänd. Jag tyckte att det såg bra ut utom att ryttaren blev arg när han stannade och hetsade upp honom mer än nödvändigt. DOm kom tyvär inte längre än till hinder 3. Då hade han stannat en gång på ettan, tvåan och en tredje gång då på trean, vilket innebär uteslutning. 
När jag då sittter upp på Samson så är han väldigt spänd och på tå. Men jag går in på framhoppning och börjar lugna ner honom med trav och försöker få igång hans bakben ordentligt. Vi hoppar lilla 2 gånger, räcket två gånger och oxern 2 gånger. För att känna på varandra och få ihop oss igen och mest för att lugna honom och f honom tt tro att han kan igen.
Inne på banan är ryttaren före mig kvar inne med mig för att hålla honom lugnare. När vi börjar hoppa så hoppar han ettan och tvåan utan problem, jag är bara bestämd med att han ska hoppa och han gör det så bra, duktig ponny! På trean stannar han en eller två gånger, osäker, men hoppar den och då känner jag att jag var nöjd med honom. Trean var ett titthinder och fyran var som sagt stjärnhindret och jag ville då inte bråka med honom utan jag ska höja hans självförtroende försiktigt igen för att han senare om några år ska kunna gå en stadig LD och förhopningsvis en LC igen. Men det återstår att se!
Han var super duktig och jag är verkligen stolt över honom! Jag kämpar vidare med honom tills vi når vårat mål att komma runt en LD bana utan att vägra ut oss! Har tyvär ingen film på oss denna gång heller, men ni får en gammal hederlig sommarbild dit vi längtar igen!
 
 

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela