Madeline Ingelgård

Halvårsdag!!

Publicerad 2016-08-04 19:43:25 i Allmänt,

Hej! Dagen har nästin intill bara gått i ett, vilket är skönt men är lite trött då jag annars inte bruka göra så mycket på dagarna. Men började med en lugn och lång frukost framfrö tvn tills mamma och jag började packa bilen för att med min bror åka och först lämna grejer på tippen. Jag fick agera chafför idag igen för att få köra så mycket som möjligt. Så på tippen var det kaos med bilar och det var inte lätt att köra där men det gick med små marginaler och en mamma som bossar. Sedan så fortsatte vi till nästa place och jag hittade nya löparstrumpor!! Så var det ett ärende till och en körde jag hem. Sedan dess har jag nästan bara legat framför tvn, kollat på inredning och porslin jag vill ha tills jag ska flytta hemifrån. 
Nu är familjen påväg ut och cykla så ska sitta med datorn, musik och kanske en kopp te och skriva och kanske fortsätta leta inredning osv. Det är idag bara 6 månader tills jag fyller 18 och tänker önska mig porslin och flytta hemifrån grejer tills det så jag har allt när jag väl flyttar oc inte behöver köpa så mycket mer, läntar tills jag får lägga ner första grejen i min "flytta hemmifrån"-låda och har gjort sedan mina syskon började på sina!!! Nej, men ska skriva av mig lite nu, länge sedan jag faktiskt gjorde det, kram!
Älskar verkligen mitt nya hår <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela