Madeline Ingelgård

☆ VÄLKOMMEN PÅ VÄLGÖRENHETSKONSERT! ☆

Publicerad 2015-10-04 09:00:00 i tips,

Välgörenhetskonserten är något som varit en tradition för SKUDA (Svenska Kyrkans Unga i Danderyd) att arrangera och i år är inget undantag. Därför är vi mycket stolta att presentera att 2015 års tema är: “Detta bör vara mänskliga självklarheter”. Det kommer vara en konsert om rasism, sexism, HBTQ+, fattigdom; en konsert inriktad på alla människors lika värde helt enkelt!

Det blir uppträdanden av inom alla genrer och stilar, sång och musik i alla dess härliga former!

Konserten arrangeras av SKUDA, vilket står för “Svenska kyrkans unga i Danderyd”. Vi är en ideell demokratisk ungdomsorganisation i Danderyd, som drivs av ungdomar för ungdomar. Vi i SKUDA tycker även det är viktigt att belysa mänskliga rättigheter, speciellt med den stora flyktingkatastrof som just nu är en stor utmaning för världen. Vi vill kunna ge tillbaka och vi vill ge andra möjlighet att hjälpa till med detta. Det är därför vi sätter upp denna konsert, för att kunna ge stöd och hjälpa de som är behövande.
Konserten är gratis att komma till. 

Fika kommer finnas till försäljning och kollekt kommer tas upp vid konserten. Alla intäkter under kvällen kommer oavkortat gå till Svenska kyrkans internationella arbete, som jobbar med en stor mängd projekt för att göra livet bättre för människor världen över. Det är allt från långsiktiga projekt för utbildning, hälsa och arbete i behövande länder, till stöd åt drabbade av akuta katastrofer som jordbävningarna i Nepal och flyktingkatastrofen i Europa.

Vi SKUDA ser mycket fram emot detta och hoppas att vi ses där! Petruskyrkan, 17:e oktober, missa inte!

Välkommen att njuta av alla sorters kreativa uppvisningar, allt för en god sak! Tillsammans gör vi skillnad!

Kram styrelsen!
 
Vi i styrelsen och två tjejer till!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela