Madeline Ingelgård

Måndags ridning- 19 oktober

Publicerad 2015-10-19 22:48:09 i Allmänt,

Ridning, så ja jag har faktiskt ridit varje måndag här men bara inte haft tid att skriva om det. Men nu har jag haft Joe i 3 gånger och idag gick det så bra!!! Tog ett tag innan jag kom igång med mi ridning, som vanligt, och i slutet blev han extremt fin och väldigt mjuk och rund i formen, precis som han ska vara. Kände att jag verkligen jobba mycket med honom i slutet trots att han har ett långt och ganska snabbt steg, eller större och snabbare än vad jag är van att arbeta med. Eva var nöjd och Joe kändes nöjd och han kunde verkligen lösgöras och sänka sig i formen som avslutning.
Vi jobbade mycket med halter, övergångar och flytta. Halt vid varje bokstav som uppvärmning och sedan började vi med framdelsvändningar, lite olika diagonaler där vi flyttade och sedan en del på volter. men mycket självständigt just för att anpassa våat abte efter hur hästan behövde lösgöras och arbetas för att komma i korekt form. 
Jag är extremt nöjd med ponyn idag. Nästa vecka är det dock höstlov så jag kommer inte rida då vilket är tråkigt för man tappar en del i sin ridning med 2 veckors uppehåll, och speciellt i dressyrarbetet. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela