Madeline Ingelgård

Måndags ridning- 19 oktober

Publicerad 2015-10-19 22:48:09 i Allmänt,

Ridning, så ja jag har faktiskt ridit varje måndag här men bara inte haft tid att skriva om det. Men nu har jag haft Joe i 3 gånger och idag gick det så bra!!! Tog ett tag innan jag kom igång med mi ridning, som vanligt, och i slutet blev han extremt fin och väldigt mjuk och rund i formen, precis som han ska vara. Kände att jag verkligen jobba mycket med honom i slutet trots att han har ett långt och ganska snabbt steg, eller större och snabbare än vad jag är van att arbeta med. Eva var nöjd och Joe kändes nöjd och han kunde verkligen lösgöras och sänka sig i formen som avslutning.
Vi jobbade mycket med halter, övergångar och flytta. Halt vid varje bokstav som uppvärmning och sedan började vi med framdelsvändningar, lite olika diagonaler där vi flyttade och sedan en del på volter. men mycket självständigt just för att anpassa våat abte efter hur hästan behövde lösgöras och arbetas för att komma i korekt form. 
Jag är extremt nöjd med ponyn idag. Nästa vecka är det dock höstlov så jag kommer inte rida då vilket är tråkigt för man tappar en del i sin ridning med 2 veckors uppehåll, och speciellt i dressyrarbetet. 
 

tävling 4 oktober- Samson

Publicerad 2015-10-12 23:15:02 i Hästar,

 Lite sent men bättre sent än aldrig. Här har ni rundan från senaste tävlingen på Samson. Vi fick 12 fel och slutade på 51,5 stil p. Vi hade dock fått 57,5p om vi inte hade haft de felen, vi var dessutom utom tävlan då vi hoppar på lägre höjd, 60cm. 
Överlag är jag såå nöjd med honom!!! Han stannade på ettan och tvåan men fick sedan hjälp vid varje hinder så då hoppade han allting super fint. Han tar ett tag på sig att komma igång så vi jobbar vidare. Nästa tävling är 31 oktober, dagen efter jag kommer hem från NY, tjoho! 
 
 
 Samma dag tävlade jag även Lady i LC. DÄr gick det lite lite för fort då det var halt och fick ta ut svängarna mer än jag annars skulle gjort. Men det gick hem och vi vann våran första LC, tjoho! Det var super roligt och det märks att hon älskar sitt jobb så otroligt mycket. Nästa tävling blir en LD 31 oktober. Har tyvär ingen film från rundan...h

☆ VÄLKOMMEN PÅ VÄLGÖRENHETSKONSERT! ☆

Publicerad 2015-10-04 09:00:00 i tips,

Välgörenhetskonserten är något som varit en tradition för SKUDA (Svenska Kyrkans Unga i Danderyd) att arrangera och i år är inget undantag. Därför är vi mycket stolta att presentera att 2015 års tema är: “Detta bör vara mänskliga självklarheter”. Det kommer vara en konsert om rasism, sexism, HBTQ+, fattigdom; en konsert inriktad på alla människors lika värde helt enkelt!

Det blir uppträdanden av inom alla genrer och stilar, sång och musik i alla dess härliga former!

Konserten arrangeras av SKUDA, vilket står för “Svenska kyrkans unga i Danderyd”. Vi är en ideell demokratisk ungdomsorganisation i Danderyd, som drivs av ungdomar för ungdomar. Vi i SKUDA tycker även det är viktigt att belysa mänskliga rättigheter, speciellt med den stora flyktingkatastrof som just nu är en stor utmaning för världen. Vi vill kunna ge tillbaka och vi vill ge andra möjlighet att hjälpa till med detta. Det är därför vi sätter upp denna konsert, för att kunna ge stöd och hjälpa de som är behövande.
Konserten är gratis att komma till. 

Fika kommer finnas till försäljning och kollekt kommer tas upp vid konserten. Alla intäkter under kvällen kommer oavkortat gå till Svenska kyrkans internationella arbete, som jobbar med en stor mängd projekt för att göra livet bättre för människor världen över. Det är allt från långsiktiga projekt för utbildning, hälsa och arbete i behövande länder, till stöd åt drabbade av akuta katastrofer som jordbävningarna i Nepal och flyktingkatastrofen i Europa.

Vi SKUDA ser mycket fram emot detta och hoppas att vi ses där! Petruskyrkan, 17:e oktober, missa inte!

Välkommen att njuta av alla sorters kreativa uppvisningar, allt för en god sak! Tillsammans gör vi skillnad!

Kram styrelsen!
 
Vi i styrelsen och två tjejer till!!!
 

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela