Madeline Ingelgård

Underbara ponny<3

Publicerad 2015-11-20 22:00:00 i Hästar,

Jag måste erkänna- jag har världens bästa ponny i hoppgruppen!!!!!! Jag har inte skrivit så mycket just för att jag inte kännt för det, men ikväll måste jag få skryta lite om denna fantastiksa ponny.
Samson är väldigt nojig, allt är lite läskigt osv. Idag hoppade vi plank, ett vitt med lite färgglada prickar på. Första gången gick han på sidan, men jag var beredd så kom igen direkt och då hoppade han super bra. Så jobbade vi vidare över tils han gick som vi ville, vilket inte tog lång stund, duktig häst!
Sedan började vi hoppa lite på långsidorna, där hoppade han också grymt bra, någon gång kom vi in väldigt fel på galoppbommarna innan hindret men annars kom vi alltid rätt, han är så duktig! 
Båda långsidorna gick super, han hade lite kort galopp idag men han var framåt och hade energi så det väl ett väldigt stort plus i kanten. Det var två olika diagonaler, två hinder på varje sida och jag var lite så där på vakt ifall han skulle få för sig att det spökade lite runt dom. Men allt gick bra, det enda stoppet var på plankan. Annars ville han inte gå på ena kortsidan i början men det var bara jobba med, han kunde inte äns gå först för att ställa upp där, så mycket spökar det där.
I början av passet jobbade jag mycket med trav-halt, halt-trav, mycket övergångar, ställa lite höger-vänster, flytta lite undan skänkeln, han var så sjukt duktig och lyhör.  Galoppen gick bra, ökade mycket så jag knappt fick tillbaka honom, i traven var han väldigt lätt arbetad dock, lätt att få fram men samtidigt lätt att få tillbaka och ta mindre steg i lagom takt!
Jag är så glad och nöjd med att ha honom varje vecka, rida honom regelbundet, göra samma övning två gånger, lära mig honom innan och utan, sätta allt på träning som jag missat på tävling, som kanske gör att det kommer börja gå mycket bättre på tävlingarna. Förra veckan hoppade vi batmanplank vilket han hoppade på första försöket, jag är så stolt över honom. Han slutar aldrig förvåna, överraska och göra mig så extremt lycklig. Han är en häst jag utvecklas med och inte lär bara från, jag får lära honom lika mycket som jag lär mig av honom. han är ponnyn som tagit över hela mitt hjärta, han är verkligen mitt lickopiller. Lady kommer också alltid vara där men ibland är hjon väligt stoig och inte så rolig även fast jag aldrig kommer kunna sluta älska henne lika mycket, de delar mitt hjärta, mina stjärnor som gör allt för mig.
 
Min kärlek för honom är obeskrivlig<3 <3 <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela