Madeline Ingelgård

Skolan ger lite ångest

Publicerad 2015-11-21 10:12:00 i Allmänt,

Livet framöver kommer innebära mycket läxor och prov, mycket på helgerna. Det gör mig lite stressad men det kommer bli så skönt när allt detta är över, jullovet är och vi åker till fjällen över jul. Jag har presterat över min egna förväntan, satt ribban högt, så därför måste mitt fokus hålla hela vägen in i mål, jag ska ha mina önskade betyg, finns inget annat. 
I kväll åker jag till morfan och firar honom, 80 bast- sicken gammal gubbe. Under hal dagen är det plugg, plugg och mer plugg som gäller. Har ett prov i veckan, lite läxor och allmänt att göra. Min hjärna kommer snart sluta fungera så mycket information som ska in, som ska stanna och skrivas prov på igen i vår. 
Jag är en av få som har turen att ha syson som kan det jag jobbar medi skolan, matte och företagsekonomi. Har några vänner som kan de andra ämnena jag jobbar med. Jag kan alltid fråga dom även om jag undviker om det inte behövs. 
Men i morgon väntar lite ärenden med mamma, köra lite bil och planera för veckan. Nu är det plugg plugg plugg till halv fyra när vi åker och firar morfar. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela