Madeline Ingelgård

Hoppgrupp fredag 30 oktober

Publicerad 2015-11-01 23:05:00 i Allmänt,

Så, I'm back in Stockholm. Landade i fredags förmiddags och hoppade därför på kvällen. Då jag flugit hela natten var jag trött, men det fick gå ändå jag skulle ju tävla dagen efter så måste rida. SOm vanligt nuförtiden red ag Samson. Det gick super bra, jag var inte riktigt i ridnng första studen och allt blev därför kaos. Jag kom igång efter en liten stund och kunde börja jobba mer emd honom och han blev mer och mer i ridning.
Övningen var två olika linjer som hoppades som en 8. Först lite bommar att trava över, super duktig, lite hetsig på raklinje och tappade allkraft på volt, det måste vi bygga upp. 
Därefter började v hoppa ena linjen, där började jag komma igång mer. Första hoppen var inte de bästa, men när är de någonsin det? Ju mer vi hoppade linjen desto bättre blev det, vi la till ett hinder och det gick super bra, lite konstigt men det funkade. 
Sdan bytte vi linje och där hoppade han väldigt konstigt på första hindret, här var han även väldigt hetsig, ville inte bryta av till trav så fick stanna vid väggen och bara göra om. Andra gången gick bättre, fick stog och kunde trava över bommarna på samma linje. Sedan blev bommarna ett hinderoch det gick bra. Han ville inte riktigt lyssna på förhållningarna i början men fick tillsist igenom dom
Tredje övningen var en bana, de två linjerna vi hoppat. Här hoppade jag banan på 60cm, minst. Här gick det väldigt bra, han hade kommit igång ordentligt i kroppen och hade bra fart, lyssnade på förhållningarna och fick fina språng, ett blev konstigt men det hade han gjot väldigt fint tidigare.
Sist gjorde vi andra linjen igen och då gick detsuper bra!!! Världens finaste ponny det kan vara på träningar men tävling är en helt annansak, tyvär.
I slutet travade vi av hästarna och Sason kändes otroligt fin och jag kunde jobba honom bra, jag är så nöjd med denna ponny efter varje pass, nästan alltid på topp och vill hoppa trotts att saker runt om är lite läskigt i början. Det är dock bara berömma och berömma varje gång han är duktig och gör som jag vill. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela