Madeline Ingelgård

Andra start 31 oktober

Publicerad 2015-11-02 12:23:00 i Hästar,

Däremot, min andra start, Danton. Det var ovanligt. Jag visste på ett ungefär hur jag skulle rida honom. Så började mest med att bara rida runt, lite övergångar och känna in mig på honom. Han kändes bra, när jag börjar hoppa hoppar han super fint, inte allt en probelmhäst enligt mig, jag tyckte det var roligt att få en så pass bra känsla på honom redan från början då jag var skeptiskt. Vi kommer in på banan och han taggar till lite men fortfarande hanterbart. Han hoppar allting probelmfritt, vi var i två gången men allting låg kvar. Hade en fantastik känsla efter, han hade skött sig exemplariskt. 
Jag står dock på framhoppningen för privat och hästar när en an tävlingsledarna säger grattis till mig, jagförstå inte varför, men ja jag vann. Jag hade inte alls gått in för vinst, inte äns rosett skulle bara rida hästen jag mest var otaggad på att rida. Men jag vann på 62p, det var verkligen en bra runda och det var det alla sa till mig. Därför har jag önskat honom och Samson till nästa helg. 
 
Nästa helg blir det LD och LC, därför kommer det bara bli Danton eller Samson i LD och Lady i LC, nu ska ja vinna båda klsserna!!! Tagg tagg tagg!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela