Madeline Ingelgård

När alla bitar faller på plats

Publicerad 2015-03-30 22:20:00 i Allmänt,

Vilken skön måndag jag haft! Började dagen med att ligga i sängen lagom länge så jag kom i tid till skolan där jag hade två lektioner och sedan drog iväg med fysik gruppen till Tekniska museet, helt ok roligt. Det bar hem direkt för att plugga lite matte. Han med 6 svåra och långa tal på ca 2h med flera micro pauser, haha typiskt mig. Men jag har lite kvar att göra innan jag är ikapp det jag missade när jag var i Frankrike. Annars har det varit en lugn dag, träffade inte A då jag hade för mycket i skolan efter Paris så måste ta igen det. 
Däremot fick jag ett av de roligaste samtalen någonsin idag!!! Elvira ringde mig under pluggandet och kom med nyheten att jag kommer få rida i laget, eller reserv men sak samma haha, med Lady i vår vilket kommer bli så himla roligt!!!! Så jag bara sprudrar av glädje just nu, blev så chokad för jag trodde en annan tjej skulle få det och inte jag så jag satt bara och skakade, haha, men det kommer bli så roligt! Verkligen alltid velat få göra det här! 
 
Men nu ska jag krypa till kojs så jag orkar med en låång dag i morgon, slutar först vid fyra och sedan direkt till stallet... Kram och god natt!
 
 
(Fruktansvärd kvalitee typ) Men bild på mig och Lady från LCn i söndags, första hindret i kombinationen<3

Perfect weekend

Publicerad 2015-03-29 22:40:14 i Allmänt,

Ååå vilken underbar helg jag haft! I fredags var jag som vanligt i skolan för tre lektioner där jag halvsov genom de alla, hehe. Men sean på eftermiddagen var det stallet och hoppa, hoppade min lilla bebis, Samson inför tävlingen idag. Det gick super bra och allt kändes så himla underbart bra!!!! PÅ kvällen kom LAex hit och sov kvar, såm ysigt fast jag var så himla trött. När vi vaknade myste vi i sängen bara fram till typ två, halv tre tiden, hehe, mys! Så gick vi en promenad och sedan skrev jag klart en labbraport bara så kollade vi på film fast jg somnade och sov genom hela, hahahaha, typiskt mig! 
I dag var det tävling och jag var så taggad! Skulle hoppa 60cm på Samson istället för 80, mej oj så spänd han var, berättar i ett annat inlägg... Men sedan var det min första LC och den gick galant! Lady var grymt duktig och vi var jäkligt snabba men det blev ingen placeringen men spellar ingen roll för var den största, mer kommer senare! Har film på mig och Samson men inte på mig och Lady än, Sofia försöker skicka, hahah! 
Men nu ska jag krypa ner i sängen och snacka lite med Alex innan jag somnar, kram!
 
 

Paris day 7, sista dagen

Publicerad 2015-03-27 00:51:11 i Allmänt, Resor,

Hej alla! Nu är jag på svensk mark igen och sitter i bilen påväg hem! Super trött och vill verkligen bara krypa ner under täcket och sova hela helgen men icke. 

Sista dagen i Paris var så mysig! Vi åkte till någon kyrka eller liknande. Jag har haltat runt där ich det var super mysigt. Annars fick jag bara åka tunnelbana hem och sedan lunch i skolan med fransmännen, blev ytterligare en hamburgare vilket de får en gång per år... Sedan så var det för oss att vandra runt lite i området vid skolan innan ytterligare en fika i skolan, den sista med alla fransmänn :( super tråkigt och det vara några som var iväg däribland min. Men han sprang till bussen och han precis innan vi skulle kliva på, super gulligt och vissa han inte säga hej då, men jag fick två gånger! 
Planet var lite försenat men vi landade inte mycket senare, skönt. Sovit till och från under hela flygningen. 
Men nu håller jag på att somna. Kram och god nattOm

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela