Madeline Ingelgård

Packat tre gånger...

Publicerad 2015-02-24 11:38:51 i Allmänt,

Hej alla!! Sitter i sängen, påklädd, ätit pch har hunnit packa om mina tre väskor typ 3 gånger för att få ner allt... Satans snowboardskor, men nu ligger det i stora väskan och tar lite plats men jaja... Allt är packat så det är framsteg i alla fall, haha! Så nu är det bara dator och båda laddarna som ska ner i väskan men det blir bara precis innan jag drar mig till stallet och alla väskor ska ner. Vi åker så fort jag ridit, hinner bara byta om i stallet så sätter jag mig i bilen mot den härliga fjällen!!!
Jag tar med mig dator men det är för mer skolarbeten och det finns inget internet i stugan så kanske blir lite mobilbilder någon gång ibland, men inga riktigt inlägg då jag inte hinner med allt! men nu ska två tröjor till ner i väskan, glömde bort dom, shit... Nej, nu ska jag dampa på allt och lite till, kram!
 
 

Perfect dag

Publicerad 2015-02-23 22:55:30 i Allmänt,

Hej på er! Ligger i sängen under täcket, smsar med världens bästa och har det allmänt mysigt med me, myself and datorn, haha! helt slut efter dagen, först träffa älskling vid 10 och åkte sen hem vid 16 tiden. Sen laddade jag upp inför boxning med syrran på gymmet, gick grymt bra och tog i lite för mycket i början så fick vila en lite stund, inte tränat så intensivt på jag vet inte hur länge... 
Sen lämnade jag och mama Frasse hos kompisar då vi drar till fjällen imorn efter jag ridit, sjukt taggad på snö, skidor och snowboard!!!! 
Denna dag går att summera som P.E.R.F.E.K.T.!!!!!!!! Kram
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela