Madeline Ingelgård

Måndags ridning- 14 december

Publicerad 2015-12-16 12:15:00 i Hästar,

I måndags red jag, jag fick rida Stella igen vilket var sjukt mysigt! Dock skulle vi rida barbacka. men det gick bra, jag satt kvar och kom upp själv! Stella är ju en favorit nuförtiden och hon blir verkligen så sjukt fin när man får kontroll på hennes bakben. Vilket jag i måndags fick stor kontroll på vilket var en sjukt härlig kännsla. 
Vi red mycket på volter och mycket jobb med att flytta dom, och oj va bra det gick. Det gick bättre och bättre och tillslut gjorde vi det sjukt bra, behövde knappt lägga till spöt, här använde hon sina bakben väldigt bra. Vi galopperade väldigt lite, men det lilla vi gjorde gick väldigt bra, hon hade en skön galopp och var ganksa lätt att reglera men ändå svår, fattar ni? I slutet så avslutade vi med lite trav arbete där jag jobbade med att få henne på bakbenen och att använda dom bra. Detta gjorde jag själv och på rakt spår. 
När vi ridit i kankse 20min så började hon ge efter extremt br, vilket gjorde att i slutet så gick hon så extremt fin. När vi pratade om passet i slutet, jag och min ridlärare, så sa jag att jag gillar henne verkligen. Då fick jag höra att det syns att hon gillar mig och att vi gillar varandra. Vilket var sjukt kul och jag hopas att jag får rida henne mycket. Jag börjar ju som sagt inverka bättre och direkt på henne, vilket jag måste lära mig göra. Vill ni läsa om förra veckan på henne så får ni bläddra ner lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela