Madeline Ingelgård

KM 2015

Publicerad 2015-12-06 21:26:00 i Allmänt,

Där började det kaosa. För de på marken trodde bara det var 9-12 med i omhoppning men 5 och 6a+b (kombination) var också med i slutet. Så de hade inte sänkt de hinderna så när jag hoppade 5an var det ett enormt hopp, hindertlåg på 1m, och när jag kom mot 6a+b så fick jag skrika akta för de stod mitt i hindret (???), så hoppade hon första men stannade på andra för avståndet var helt fel och höjden helt fel... Så fick hoppa om hela min bana, men de stod alla i en klump precis där jag hade tänkt rida, så fick ta en längre väg som domaren då noterade. Men det gjorde inget för det var stil och inte tid. 
Allt gick bra i omhoppningen efter den lilla insidenten. När nästa ryttare ridit och de meddelade resultatet så skrittade jag glatt runt på framhoppningen. Väl inne på prisutdelningen som sker på häst så fick vi rida först!!! Ja, vi vann vårat första KM tillsammans, jag är så nöjd och glad. Jag har verkligen hittat en underbar ponny och trotts att inte ha ridit henne på 1 månad så gick det toppen bra! Under ärevarvet så tyckte de att vi skulle ta det lungt, men det var länge sedan hon fick springa först så vi körde på i två varv, som man ska, och båda var extremt lyckliga och jag kunde inte sluta le under ärevarvet, underbara ponny!!!!!
Jag fick rosett och placket samt en fleece från klubbens kollektion. En där mitt namn kommer stå broderat på ena sidan, DRK-loggan på andra och på baksidan typ" klubbmästare" eller liknande tror jag. Det var ett bra (och användbart) pris då jag suktat efter en likadan tidigare under dagen, komiskt va?! Dessutom får jag ett segertäcke senare. 
Jag och vinnaren i Häst klassen (åsnan Lady ja...)
Jag och andra placerade i ponnyklassen
Vi får rosett och hälsar på sponsorn för klassen (globe waters)
 
Bilderna är fotade av Sara Jäderholm som brukar fota våra större arangemang på stallet, typ KM, silverkannan osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela