Madeline Ingelgård

Det kunde bara gått bättre

Publicerad 2015-12-01 23:13:00 i Hästar,

I fredags när vi hoppade var allting tyvär kaos för mig och Samson. Han var på tåna, tjöttill ibland och var allmänt jobbig bara. Det blev inte bättre av att det var korta och svåra vägar. Det enda posetiva med det passet varatt han nästan hela tiden fatade rätt galopp, vilket är stora framsteg då han alltid är för stel och ovillig att göra det. Men jag var nog extra tydlig så det blev rätt, vilket alltid är något, vi tog ett steg fram med det men 5 tillbaka med allt annat. Därför kännde jag att på måndag kan det bara gå bättre. Och oj, vad det gjode det.
jag hade lilla ponnyn mik, en kompakt ponny, som gärna blir lite hetsig ibland. Vi flyttade mycket på 3/4-linjen, nästan för mycket, vilket var roligt att höra, känndes verkligen som framsteg, jag kännde att jag kan ju faktiskt. Han var fin i övriga skänkelvikningar, han lyssnade fint, gick att ställa åt båda hållen. I traven var han mjuk och fin, började runda sig lite i sin kompakta nacke. I galoppen dock så blev han springig, jag fick dålig kännsla, kändes inte som jag kunde bromsa, där kände jag mig som en nybörjare, typ. 
I slutat blev han dock super fin, jag var nöjd med min insats och hur resultatet blev. Eva var riktigt nöjd kändes det som, hon tyckte jag börjat inverka mer när jag verkligen fått sagt vad jag måste arbete och inverk på, eller aa. Så jag känner att jag utvecklats ganksa mycket sedan terminens start. Det kan få fortsätta så här ett tagtill tycker jag, och min lilla Samson plutt får rycka upp sig, skärpa sig, men aldrig att jag kommer ge upp kampen på honom inte!
 
 

Kommentarer

Postat av: Emelie - Tävling på bloggen -

Publicerad 2015-12-01 23:31:38

Kika gärna in min blogg, tävlar ut en valfri vara från byebra, och det kommer en ny tävling varje söndag som en adventskalender + julafton och nyårsafton :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela