Madeline Ingelgård

En bra vecka

Publicerad 2015-08-30 22:55:03 i Allmänt,

Haft en superb vecka! Första veckan med bara lektioner, lite långtråkigt men jagöverlevde och nu drar skolan igång på riktigt, verkligen. Jag har hunnit med att vara i stallet måndag, annars har jag bara varit hemma.
I fredags var jag ute med V, vi åt på Fridays, såå mysigt. I lördags var vi först i täby så V kunde klippa sig och strosade runt och åt sedan middag hos honom, super trevligt! I dag, söndag, var vi ut med deras båt, super trevligt, verkligen!
Kom hem strax efter fyra och då tog jag det lite lungt innan jag och mamma drog iväg. Vi handlade och sedan fick jag köra hem en bit. Så var vi ut och cyklade i 40min och sedan myste vi framför tvn med ost och te. Men nu är det sängen som gäller, börjar halv nio och slutar inte först halv fem... Natti!
 

Gårdagens ridpss

Publicerad 2015-08-25 07:39:00 i Allmänt,

Så, igår var detmåndag, vilket betyder ridning för min del. Hoppning stod på schemat och jag red Danton. Danton är en D-ponny som gärna är långsam i skritt och istället racar runt i galoppen, därför måste man jobba en del med honom och försöka hitta det där mellanläget. 
I början gick det hyfsat, jag hade inte fått fram honom riktigt inför första språget vilket innebar att det blev lite trögt. Men sedan vaknade han till och det gick bättre och bättre. Vi började med en 3-studs och lade upp ett hinder efter det andra. Det gick mycket bättre de andra gångerna och jag är nöjd på den serien. 
Sedan bytte vi långsida till en 5,5a och där hade han ingen riktig bjudning så fick jobba lite med det och det blev bättre och är nöjd men det kunde gått bättre.
Det som Eva sa till mig efterråt var att jag är så van med Lady att när jag är på anridningen på ett hinder så står jag bara där utan att jobba och försöka hitta den där bjudningen, vilket jag aldrig tänkt på själv men är någonting som får börja jobba med helt enkelt. Men annars var det bra och det är en mysig ponny att rida!
 
 

Första skolveckan

Publicerad 2015-08-22 10:19:15 i Allmänt,

En vecka i skolan har gått. Jag har haft två olika klasser och trivs super med min nya. I onsdags fick jag byta till en ny kls och en ny linje, internationell ekonomi som var mitt första handsval. Träffade dom dock först i torsdags. En av mina närmsta vänner går i den och jag trivssuper. Vi jobbade i grupper just den dagen och jag styrde upp allt och det blev bra i slutet, så kom verkligen in i klassen kändes det som trotts att jag knappt kan några namn...
I fredags var första skoldagen och den var ganska lång, slutade halv fyra efter 1,5h håltimme med 20min lektion efter... Annars helt ok dag. V kom på eftermiddagen och sen drog han ut men kom hit och sov. Idag blir det skuda möte här med lite knytislunch! Kram
 
 

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela