Madeline Ingelgård

Hur komplicerat kan ens liv bli egentligen?

Publicerad 2015-04-29 22:24:44 i Allmänt,

Hmm... Ligger i sängen och smsar med Alex och en tjejkompis om balen, och jag börjar undra, hur j*vla kompicerat kan ett liv bli? Har grymt mycket hela veckorna och imorn har jag två grejer och fixa efter ett balmöte och jag ska träffa Alex men han är bäst och följer med på allt som ska fixas i stan och sen blir det avkoppling hemma hos mig och han sover här imorn. 
Men idag kom min BALKLÄNNING!!!!! Gissa om jag skrek av glädje när jag såg nelly påsen i brevlådan, den satt perfect i ryggen men ska sy upp den lite och fixa med urringeningen, hehe... 
Men annars idag höjj jag till i skolan, föck höra något av de värsta i mitt liv när denna person strírrad emig in i ögonen och sa det här men orkar/tänker/vill inte ta upp det här och nu. Sen var det hem, äta mat och sen till stallet vid 18 och kom hem kvarzt över sju ungefär och duschade och fixade lite. Men nu ska jag krypa till kojs! Samla energi för morgondagen som ajg tror kommer bli tuff med kankse lite bråk och sedan tröst hon A. Kram
 
Wow vad jag gillr denna kille, så underbar och bäst på många sätt<3

Allt och lite till

Publicerad 2015-04-27 16:15:03 i Allmänt,

En liten blogg paus i helgen blev det och edt behövdes verkligen. Jag har haft ledarutbildning hela helgen och varit ganska slut efter båda dagarna men igår tog vi oss ut och körde lite bil!
I fredags var jag som vanligt i stallet men på kvällen drog jag hem och halvsov i sängen hela kvällen då det inte var någon hoppning, en vilokväll var skönt. Men när jag inte varit i stallet eller på utblidning i helgen så har jag bara varit på mitt rum och gjort inget, så skönt. 
Just nu sitte rjag med te och smsar emd Alex som försöker parata moppe med mig då den var stendör när jag skulle hem från skolan idag men jag vet inte vad det blir avden just nu faktiskt... Men om 20min kommer min studdy buddy hit så ska vi plugga två timmar och sen är planerna lite oklara just om jag ska lämna moppe på service (hämtas på skolan) eller om jag ska träffa Alex en stund, emnsom sagt är det väldigt oklart, haha. Kram
 

 

Throw Back Thursday-mitt åsikts inlägg

Publicerad 2015-04-23 11:56:00 i Tankar och åsikter,

Kommer ni ihåg mitt åsiktsinlägg jag skrev i början av sommarn, det om vuxna som inte tror på ungdommar? Jag tycker det är en så viktig sak så jag tycker ni alla borde läsa det igen så återpublicerar det.
 
Linn Olsson skriver ofta om vuxna som tror och inte tror. för er som inte vet är hon en häst bloggerska, grym förebild. Men hon har väldigt rätt i att vuxna som tror på unga är otroliga som vågar sattsa och säga att våra ideer är grymma och att vi kan om vi vill.  
Men om man sedan sätter sig med en vuxen som itnte tror på ideen, det känns frukansvärt.
Jag har nog aldrig rikgit känt av den känslan mer än att det känns som en ridlärare i stallet inte gillar mig eller tror på att jag kan rida vilket jag får höra mycket av min ridlärare och tjejerna i ridgruppen. Men jag har aldrig hört henne säga att hon inte tror att jag kan rida men det är den kännslan jag får av henne, hennes vibbar säger inte att jag är bra snarare att jag suger. Jag vet att jag rider bra men det kan vara skönt att få det bekräftat ändå.
I skolan vet jag också att jag skulle kunna vara super om jag ansträngde mig mer. de flesta av mina lärre säger att de vet att jag kan bättre om jag bara anstränger mig mer. Även om det är bra att de säger att jag kan bli bättre så vet jag inte vad jag kan bli bättre på. De säger bara plugga hårdare, men på vad och hur? Om jag och nån annan i världen ska kunna bli bättre måste man nog här vad man gör bra men också vad man gör fel. Då kan man rätta sina fel men behålla det som är rätt. 
Så man behöver höravad man är bra på men vad man kan förbättre, oavsett om det är i skolan, i stllaet, fotboll eller basket. Mn vuxna behöver samtidigt tro på att man kan göra det och höja en till skyarna samtidigt som de måste ta ner en till jorden ibland och säga att gör det här så här istället så blir det nog bra. Man behöver höra en lösning på hur an bättra sig och inte bara nej det där var inte bra. Så tänk på vad du säger och vad skulle du vilja höra?
Vi unga är framtiden så vi måste få känna att vi har all power i världen ibland!
 

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela