Madeline Ingelgård

Skräckis

Publicerad 2014-10-31 23:04:13 i Allmänt,

Hej! Sitter hoppkurrad under en filt i soffan framför en skräckis. Än så länge är den inte särskild läskig, efter 60min... Men de är bara bra, då kan man sova lungt, haha! 

I morgon ska ja vara i stallet vid tolv så det är skönt! Ska hoppa Samson i morgon ville jag ryker är kul och har lite förhoppningar om bra stil även fast jag inte ridit honom så mycket! Men mål kommer upp i morgon! 

Ha en grym fortsatt kväll/natt så tittar jag nog in här någon gång på förmiddagen! Kramvarit i stallet

Publicerad 2014-10-31 15:59:58 i Allmänt,

Precis kommit hem från stallet. Skulle bara kolla vilka som ska tävlas i helgen och tider och borsta/mysa med Lady en stund. I morgon komemr jag att tävla en D-ponny som heter Samson och på söndag kommer jag tävla lady som jag brukar. jag är sjukt taggad på båda tävlingarna med boda ponnysarna Bara det att jag inte hoppas Samson på 1,5år och ridit honom en gång, förra veckan... men det komemr gå super!
 
Hoppas ni haft en bra dag än så länge. I kväll händer inte mycket! Men ha så mysigt och kul vad ni än ska göra! Kram
 
   
 
 
 
 
 

Kick as grym

Publicerad 2014-10-31 10:09:00 i Allmänt,

Äntligen fredag! Sovit gott men vaknade lite tidigt kanske, redan vid åtta men har halv sovit i över en timme så det var skönt. Nu ska jag strax kliva upp och äta lite frukost innan jag kör ett styrke pass. SÅ tar jag mig en dusch innan jag åker till stallet lite senare i eftermiddag och sköter, hämtar hem stövlarna och kollar lite tider och häst för helgen då det är tävling lördag och söndag! Stövlarna måste putsas upp, ser förskrökliga ut och ridbyxorna är pågränsen till för små så ska se om jag kan locka med mamma till MyOne senare idag!
 
Hoppas ni får en grym dag då jag tror min kommer bli kick as grym! 
 
 

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela