Madeline Ingelgård

Pressade mig hårt idag

Publicerad 2014-06-30 23:42:51 i Allmänt,

Sitter i sängen med pyamas på och ska strax stänga datorn och läsa en stund inna jag släcker. Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade vid halv tio och somnade vid tre så sov 6,5 h men klarade det också. Men i morse när jag vaknade låg jag i sängen ett tag bara och sen så vid halv tolv stack jag och Mathilda ut och sprang. Kände av mitt knä då och fick gå ett psr steg i bland och Mathilda pushade mig så sjukt mycket, vilket är bra. Hon upprepade Allt du vill kan dufamiljens motto just nu. Men det gick bra men tror jag kanske pressade mig lite för hårt för hr ont i mitt knä igenmen det går nog över om ett par dagar. Annrs har jag bara legat på mitt rum och kollat på One tree hill. Inne å säsong 7 nu men de två bästa karaktärerna försvan efter säsong 6 men det blir nog bra ändå... 
 
Imorn ska jag och Mathilda på bio eftersom det sak regna och vara tråkigt väder så vi passar på och hon är ledig hela veckan så vi passar på när vi har tiden och bara är vi. Vi tänkte se the fault in our stars, den ska vara super bra. Annrs vet jag inte. Ska nog styrke träna lite och kanske springa en kort runda om det inte regnar. 
 
Resten av veckan är oplanerad utom på torsdag när jag ska förnya mitt Amerikanska pass vilket komemr ta ganska lång tid... Men ska även packa lite för på söndag åker jag och Marcus ner till Göteborg till våran Farbror. Vet inte om jag tar med kameran men antagligen gör jag det och kanske datorn. Vi åker då på söndag förmiddag och kommer hem torsdag eftermiddag. Vi tar tåget ner dit så det sak bli mysogt att bara vara vi ett par dagar och passa på när han är ledig och det bara är vi hemma. 
 
Men nu har jag pusslat på det här inlägget i kanske fyra låtar så ska stänga ner nu. Natti
 
 

Bildbomb Kreta #2

Publicerad 2014-06-29 12:01:00 i Resor,

Det här var andra resturangen vi var på som ni nu får se! 
 
Här sitter en och tigger av mamma
 
  Det fanns massa katter som sprang runt på resturngen och tiggde mat
 
 Mamma och Mathilda<3
 
Min underbart fina mamma<3 
 
 Det leendet... Magiskt
 
 
 
Nej, MArcus är inte normal men älskar han ändå<3 
 
 
 
 Cola och vatten dracka jag
 
 Lite bilder på själva resturange, så himla fin och vi gick dit två gånger faktiskt
 
 Två bilder på mig
 
 Riktigt stilg bror man har
 
 Lite fler bilder på resturangen
 
 
 Mathildas mat, lax! Såg super gott ut
 
 Kött och pommes var mitt mål. Pommes fick man till nästan allt man åt
 
En till bild...
 
Det här var den godaste chokladmossen jag någonsin ätit.... Så himla luftig med mycket smak av mörkchoklad med en klick grödde och lite chokladsås. Åt den båda gångerna vi var där. 
 

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela