Madeline Ingelgård

December 2014, höjdpunkter

Publicerad 2014-12-31 22:00:00 i Allmänt,

 December kom och det var några öppethus, och mycket tankar runt gymnasieval. Men det var samtidigt fortfarande otroligt mycket i skolan. 
 
Sedan så blev det thanksgiving och bara två dagar efter det så kom fransmännen hit och oj vad jag saknar dom, så härliga! 
 
   
 
Julen närmade sig med stora steg och rätt var det var var den här och hade en grym dag och nu har jag i mellandagarna varit på hoppkurs på hemmaplan med Samson vilket gått väldigt bra. 
 
    

November 2014, höjdpunkter

Publicerad 2014-12-31 22:00:00 i Allmänt,

 November kom och det var är jag startade Samson coh Lady i varsnin tävling. 
 
Så kom de där två veckorna efter höstlovet när det var prao. Jag älskade mina praoplatser. Första var på dagis där barnen avgudade mig och andra på en inrednings butik där jag jobbade på bra. 
 
Så fortsatte månaden med fler tävlingar och mycket i skolan så man nästan protesterade och jag mådde inte så bra, var sjuk en del där men aldrig så jag var hemma. 
 
Första advent kom och det var nästan december. 

Oktober 2014, höjdpunkter

Publicerad 2014-12-31 21:00:00 i Allmänt,

 I oktober fortsatte allt plugg man inte ville ha... Men en del tävlingar och ridningar samt vänner. 
   
 
Jag hamnade hos Lisa och hade en mys kväll med henne vilket var välbehövligt i all skolstress. 
 
Jag och en kompis blev välsigt tajta men det spårade ur lite och vi bråka men blev kompisar igen, en konstig relation till varandra kan man säga...
 
 
Sedan kom det två tävlingar där jag hade min första start med Samson och en med Lady. Samson vägrade vi ut oss och Lady vann jag på, bästa ponnysarna ändå!
 

Om

Min profilbild

Madde

17 år från Stockholm, denna blogg vill jag ska inspirera just dig till att nå dina drömmar och mål. Tänker låt inläggen tala för sig själva. För mer inspiration: http://mingelgrd.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela